Elleci - Olaszország No. 1. mosogatótálca márkája kínálatunkban

Elleci - italian origin - minőségi mosogatótálcák és kiegészítők 26 éve

 

Cégünk kiemelt forgalmazója az Elleci mosogatótálcáknak és kiegészítőknek. A kedvező ár mellett kiváló minőségben közel 1000 mosogatótálca variáns között mindenki megtalálhatja az otthonába leginkább illő 1 vagy 2 medencés, csöpögtetőtálcás, gyümölcsmosós, munkalapra vagy munkalap alá szerelhető kivitelt - négyszögletes, ovális vagy kerek formában - és mindezt több, mint 14 színvariánsban.

 

Alapítva: Olaszország
 -  26 éves tapasztalat
 -  Olszország No 1. mosogatótálca gyártója
 -  80%-os kvarctartalom a granitek mosogatótálcáknál
 -  10 év garancia a metaltek és granitek mosogatótálcákra
 -  Egyedi G.P.S. öntési eljárás a mosogatótálcáknál
 -  Minden termék Olaszországban készül
 -  Egyedi fejlesztésű granitek, metaltek mosogatótálcák
 -  Mérnökök, vegyészmérnökök, kutatók, tervezők csapata elemez
    minden egyes gyártási fázist egészen a késztermék létrejöttéig
 -  Több mint 1000-féle mosogatótálca

 

 

 

Az Elleci több mint 25 éve a köztudatban egy műszaki fogalomként élő, de a vállalat számára a múlt és a jövő közötti válaszhatárt jelentő dologra törekszik, mely nem más, mint a fejlesztés. A reprezentatív jellegű, felső kategóriás projektek teljesítése iránti teljes elköteleződésnek köszönhetően mára az Elleci a „mosogatás piacának azon szakértőjévé vált, amelyik kiemelt figyelmet fordít a konyhai helyiség színeinek harmonikus párosítására”.

Az Elleci TQM (teljes körű minőségbiztosítási rendszert) alkalmaz, egy szervezeti modellt, amelynek alapja „a teljes vállalat fejlesztése a cél elérése érdekében”. A teljes vállalati struktúra szünet nélkül a termék jellemzőinek és a szolgáltatás minőségének tökéletesítésére fókuszál, vagyis mindarra, ami a vásárlónak fontos. Az Elleci a mosogatás ágazatában az olasz kiválóságot képviseli, a hagyományt és az innovációt teljes körűen, tanúsítványokkal igazoltan, 100%-os  „Made in Italy” módon ötvözve.  Az anyagok és a termékek tervezésétől kiindulva a gyártási eljárások összes szakaszán túljutva az eredmény színek, anyagok, kiegészítők, egyedi igények, a helyiségek közötti színkombinációk széles választékát nyújtó, kivétel nélkül Olaszországban gyártott termékek. Ennek köszönhetően felső kategóriás minőségi szabványok kerülhettek bevezetésre a különleges vásárlói és piaci követelményeknek való megfelelés érdekében.  

 

Elleci termékeinket weboldalunkon IDE kattintva találhatod meg.