photo photo photo
photo
photo
photo

Újdonságok

Borneo Edge 70x150 egyenes kád (HX)

121 990.- Ft

Rendelhető

1-4 hét
17 kg



Termékleírás


Teremtse meg a harmóniát fürdőjében a Borneo Edge kád segítségével! 


Az Borneo Edge kádat leginkabb a letisztultság és az egyenes formatervezés jellemzi.  A kád beépíthető kivitelben kapható, így minden modern és klasszikus fürdőszoba megjelenésében könnyen beleillik. A kád maximálás víz befogadókapacitása 161 liter. A terméket fehér színben tudja megvásárolni. A Borneo Edge szélessége 70 cm,  a szokásosnál szélesebb belsővel és kényelmes háttámlával rendelkezik. Mindezt annak érdekében, hogy a fürdés mindig teljesen kényelmes legyen. A modern fürdőszoba kialakítások egyre gyakrabban igénylik hogy a kádnak minél keskenyebb legyen a széle, hogy a beépítés még könnyebb legyen ezért a Borneo Edge vékonyított kivitelben elérhető. 


Az akrilból készült kényelmes és modern Borneo Edge kád a fürdőszobai felszerelések egyik alapeleme, amely teljes kényelmet biztosít fürdés közben. Az akril sokáig tartja a víz hőjét, amely a kényelem érzetét nyújtja. A Borneo fürdőkád jellemzője a 42 cm mélység és a kád ovális belső kialakítása.

""


A kád elkészítéséhez kiváló minőségű szaniter akrilt használtak, ezzel biztosítva a termék időtállóságát. A remek minőségű akril kád fontos szerepet játszik abban, hogy az esti fürdőzés igazán pihentető legyen. Ez pedig a Borneo Edge káddal garantálhatóan így lesz!



Termékjellemzők :



  • Űrtartalom (liter): 161

  • Belső mélység (cm): 42

  • Méret (cm): 70x150

  • Anyag: szaniter akril

  • A csomag kádlábat tartalmaz

  • 24 hónap garancia

  • Súly : 17kg



Az előlap és oldallap külön megvásárolható.


Termékméret


""



Válasszon szállítást*
Összesen: 121 990.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Akciós termékeink