photo photo photo
photo
photo
photo

Újdonságok

Carol mosogató csaptelep bézs (HX)

12 990.- Ft

Rendelhető

1-4 hét
1.71 kg

Konyhai kihúzható csaptelep - Carol bézs színben

Ez a konyhai csaptelep a praktikum és a stílus tökéletes egyensúlyát kínálja konyhádhoz. A Carol bézs színű mosogató csaptelep kiváló minőségű anyagokból készült, és számos kényelmi funkciót nyújt a mindennapi használat során.

Kihúzható zuhanyfej: Ez a csaptelep egyszerre kihúzható és állítható zuhanyfejjel is rendelkezik, amelyet a csap felső részén található gombbal könnyedén szabályozhat.

Strapabíró anyagok: A csapteste masszív rézből készült, mely hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. A fogantyúink cinkből készülnek, amelyek könnyen kezelhetőek és ellenállnak a napi kopásnak.

Bézs szín: A csaptelep bézs színű festéssel van ellátva, ami tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhai stílushoz. A bézs gránit mosogató enyhe szeplős mintázatát utánozza, így garantálva a tökéletes színazonosságot.

Vízvezetékekkel együtt: A mellékelt vízvezetékek két különböző csőből állnak, egy hideg és egy meleg vízvezetékből. Mindkét vízvezeték 60 cm hosszú és rozsdamentes acél külsővel rendelkezik, belül pedig strapabíró műanyagot találunk. A csőknek 1/2' csatlakozási méretük van, így könnyen csatlakoztathatók a csaptelephez.

A csomag tartalmazza:

  • Csaptelepet
  • Flexibilis bekötő csövet
  • Rögzítőket

A Carol bézs színű kihúzható csaptelep nemcsak praktikus, hanem esztétikus megjelenést is kölcsönöz konyhájának. Válaszd ezt a csaptelepet, és tedd a mosogatást kényelmesebbé!

Válasszon szállítást*
Összesen: 12 990.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Akciós termékeink