photo
photo

Újdonságok

CATA - Beépíthető sütő MDS-8007 BK + Ajándék Pizzassütő szett (MK)

139 990.- Ft

Raktáron

2-3 hét
0 kg
EnergiaosztályA
Súly31
SzínFekete
Űrtartalom80
JellegElektromos
Magasság60
VezérlésTekerőgomb
Programok száma7
Kihúzható sütősín1
TisztításAQUASMART
Garancia3
Szélesség60
Teljesítmény2300
Normál sütőtepsi1
Mély sütőtepsi1
Grill rács1
Sütő szintek5
AjtóüvegezésDupla
Sütési módokKis felületű grill légkeveréssel, Légkeverés+alsó sütés, Alsó+felső sütés, Alsó+felső sütés légkeveréssel, Légkeverés+felső sütés, Nagyfelületű grill

A sütő egyedi tulajdonságai:


7 sütőfunkció, érintővezérléses programozható digitális óra, XL-es 80 literes sütőtér, sütővilágítás, állítható hőfok 40-240 ºC, 5 szint a tálcák elhelyezéséhez, dupla üvegezésű sütőajtó, fekete üveg, 1 db mély tepsi (5 cm), 1 db normál tepsi, 1 db grillrács, 1 db kihúzható sütősín, AQUASMART, "A" energiaosztály


 


AJÁNDÉK PIZZASÜTŐ SZETT!


Amennyiben az akció időtartama alatt megvásárolja a CATA 8007 BK beépíthető sütőt, abban az esetben ajándékba adunk egy pizzasütő szettet 9 990 Ft értékben. Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes! A pizzasütő szettről bővebb információt ITT talál.


 


XL SÜTŐTÉR
80 literes sütőtér, akár 5 szinten is elhelyezhető sütőtálcák.

SÜTÉSI SZINTEK
A sütőtérben 3,4 vagy 5 szinten elhelyezhető sütőtálcák.

KIHÚZHATÓ SÜTŐSÍN
Mi sem egyszerűbb annál, mint a teleszkópos sütősín segítségével megnézni az ételeket anélkül, hogy a tepsit vagy a rácsot kivennénk a sütőből és rátennénk a lehajtott sütőajtóra. A sütősín biztonságossá és könnyűvé teszi az ételekkel teli tepsi vagy rács használatát.


 


KIVEHETŐ SÜTŐAJTÓ ÜVEG
A cata sütőknek a belső sütő üvege kivehető, így a tisztításuk egyszerű és gyors.

AQUASMART


Takarítson meg időt és pénzt a Cata AQUASMART rendszerének köszönhetően. Öntsön egy pohár (200ml) vizet egy kávéskanál mosogatószerrel a sütőtér alsó részére, válassza ki a sütőn az AQUASMART funkciót, 15 percen át üzemeltesse a sütőt majd hagyja kihűlni, utána törölje ki a sütőteret egy szivaccsal és a sütőtér már tiszta is!


 


Válasszon szállítást*
Összesen: 139 990.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Akciós termékeink