photo photo photo photo photo photo photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Újdonságok

Fahenger festett állatokkal (HX)

3 990.- Ft

Rendelhető

1-4 hét
0.25 kg

Termékleírás

Fahenger festett állatokkal

Fedezze fel a kreatív játék világát a Fahenger festett állatokkal!

Ez a játék az egyszerűségével és bájával lenyűgözi gyermekét, miközben egyedi módon tanulhat a különböző állatokról és a kézügyességét is fejlesztheti. A játék célja, hogy a gyermek párosítsa össze a kockákon ábrázolt állatok testét, és ezt egy egyszerű csavarással érheti el. A játék közben megismerheti a négy különböző állatot és fejlesztheti a megfelelő készségeket.

""

Főbb Jellemzők:

  • Egészséges szórakozás: A játék valós élethelyzeteket szimulál, amelyek segítenek a gyerekeknek fejleszteni kreativitásukat és együttműködési készségeiket. Emellett erősítik nyelvi, érzelmi és finommotoros készségeiket is.

  • Fejleszti a gondolkodást: A játék segíti a gyerekeket abban, hogy lépésről lépésre gondolkodjanak, és jó szervezési szokásokat alakítsanak ki a feladatok megoldása során. Ez ösztönzi a problémamegoldó képességet és a célok elérését.

  • Környezetbarát anyagok: A játékot környezetbarát fából készítették, és a festékek vízbázisúak és nem mérgezőek. 

  • Biztonság és minőség: A játék megfelel az összes európai biztonsági és minőségi szabványnak, így biztos lehet benne, hogy gyermekének biztonságos és minőségi játékot ad.

A Fahenger festett állatokkal egy kiváló választás, ha szeretné, hogy gyermekének fejlődésre ösztönző és szórakoztató játéka legyen. Fedezze fel a kreatív játék világát ezzel a bájos és oktató játékkal!

Válasszon szállítást*
Összesen: 3 990.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Akciós termékeink