photo photo photo photo photo photo photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Újdonságok

Fit ergonomikus irodai forgószék, zöld (HX)

24 988.- Ft

Rendelhető

2-4 hét
10.7 kg

Termékjellemzők

ModellKarfás
Maximális támogatott súly100 kg
Keret anyagaRozsdamentes acél
Kárpít anyagHáló
Magasság108 cm/118 cm
Ülésszélesség47 cm
Ülés mélysége50 cm
Ülés maximális magassága54 cm
Ülés minimális magassága46 cm

Termékleírás

Miket tud a Fit irodai szék

A Fit szék karjai robusztusak a hosszú távú használathoz szükséges biztonság érdekében. A szék hidraulikus rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi az ülés magasságának beállítását. A háttámla követi a gerinc természetes vonalát és biztosítja a szükséges kitámasztást. A háttámlát a kívánt helyzetbe állíthatja, hogy megakadályozza a felesleges lengést.

""

A fit iodai szék megjelenése

Fit irodai szék sikeresen ötvözi a vonzó designt és a funkcionalitást. úgy tervezték, hogy kényelmes és optimális támogatást nyújtson az egész test számára. Az ülés és a háttámla kiváló minőségű hálóval van ellátva, hogy lehetővé tegye a levegő keringését, és a műbőr rész segít egyenletesen elosztani a súlyt.

""

Sokáig élvezhetjük az ülést a Fit irodai székben

Az ülés réteges előállítású, kifejezetten erre a célra kifejlesztett erős és vastag, nagyon tartós ellenállású szivaccsal. Mikroszálas és szinetikus bőrbevonattal rendelkezik. Megtámasztja a gerincoszlopot, rögzített fogantyúk, ergonómikus háttal rendelkezik amely izzadásgátló anyagból készült és jól szellőzik, krómozott alap. 360 fokban forogó kerekek, amelyek nem karcolják fel a padlót.

""

360 fokos forgási lehetőség, ergonómikus hát, állítható magasság. A terméket szétszerelt állapotban szállítják. A dobozban megtalálhatóak az összeszereléshez szükséges anyagok és az útmutató. Modern kialakításának köszönhetően bármely stílusú helyiségben kiválóan megállja helyét.

Válasszon szállítást*
Összesen: 24 988.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Akciós termékeink