photo photo photo photo photo photo photo photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Újdonságok

Lima műrattan karfás szék grafit (HX)

27 488.- Ft

Rendelhető

1-4 hét
7.8 kg

Lima műrattan karfás szék termékjellemzői


Ez egy igazán  elegáns és kényelmes kerti szék, kompletten párnával ellátva. A grafit szín és az eredeti, rattanra emlékeztető felület a legtöbb felhasználó tetszését elnyeri. Tartós, az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak ellenálló műanyagból készült. Könnyű tisztán tartani és nagyon egyszerű összeszerelni. A Lima Balcony szettünkkel, vagy más kerti bútorainkkal jól kombinálható bútordarab.


















"Minden időjárásálló "Nulla nulla karbantartás
"Easy könnyű tisztítás "Fade UV védelem

Az ideális méretű kényelmes kerti szék


Ez a karfás szék 60 x 56 x 90 cm-es méretével bármilyen környezetben tökéletesen mutat. Formájának köszönhetően egy szűkebb területű erkélyen, vagy teraszon is elfér a hozzá illő asztallal, mint például a Lima Balcony szettünkben. A szék kialakítása egy fotelra emlékeztet, mely nemcsak elegánssá, de kényelmesebbé is teszi a benne töltött időt. Ezt segíti a székhez tartozó ülőpárna is. A párnák színe pár árnyalattal etér a szék színétől és előny, hogy a szennyeződések kevéssé látszódnak rajta.


A rattan hatású szék előnyei:


A szék a természetes rattan hatását utánozva műanyagból, polipropilénből készül. Ennek előnye, hogy  bútor könnyen mozgatható, elegáns, mégis tartós és stabil, így biztonságosan használhatja. A gyártáshoz használt műanyag nagy részben újrahasznosított, így fenntarthatóbb választás lehet. A műrattan bútor továssbi előnye, hogy vízálló,  ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak és könnyen tisztítható.


""



A kerti szék tisztántartása


A Lima karfás kerti szék olyan műanyagból készül, mely nem igényel különleges  karbantartást , elegendő vízzel és bármilyen enyhe tisztítószerrel megtisztítani. Grafit színének köszönhetően a por és egyéb szennyeződés sem látszódik rajta, így kosztűrő, nyugodtan kint lehet hagyni a teraszon.


Kinek ajánljuk a kerti széket


Azoknak ajánljuk a terméket, akik a modern és stílusos kialakítást kedvelik, stabil, de könnyű bútort keresnek, ami kényelmes és könnyen tisztán tartható. Kevés hellyel rendelkező teraszok és erkélyek tökéletes kiegészítője lehet. 

Válasszon szállítást*
Összesen: 27 488.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Akciós termékeink