photo photo photo photo photo photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Újdonságok

Logaritmikus tábla tevékenységekkel (HX)

8 113.- Ft

Rendelhető

1-4 hét
0.87 kg

Termékleírás

Logaritmikus tábla tevékenységekkel

A logaritmikus tábla egy rendkívül szórakoztató és tanulságos oktatási játék, amely segít a gyermekeknek felfedezni a számok és matematika világát. Ez a játék 4 különböző oktatási játékot ötvöz, amelyek segítik a gyermekeket az alapvető készségek fejlesztésében, miközben szórakoznak.

""

Néhány kulcsfontosságú jellemző, ami miatt minden szülő és gyermek rajong majd érte:

  • Motoros készségek és koordináció fejlesztése: A halászat a játék részeként segíti a gyerekek motoros készségeinek fejlődését és koordinációjuk javítását. Amikor a kis halakat megpróbálják kifogni, fejlődik a kéz-szem koordináció és az ügyességük.

  • Számok és matematika: A játék során a gyermekek megismerhetik a számokat, valamint az összeadás és kivonás alapjait. Ez egy kreatív és interaktív módja annak, hogy a matematikát megszerettessük velük.

  • Formák felismerése és koordinálása: A különböző alakzatok és számok felismerése és azok koordinálása segíti a gyermekeket a térbeli gondolkodás fejlesztésében. Ez egy fontos készség, amely segít az iskolai teljesítményben.

  • Minőségi fa anyag: A játék minőségi fából készült, és vonzó, élénk színekkel rendelkezik. Tartós kialakítása biztosítja, hogy hosszú ideig szolgálja a gyermeked játékigényeit.

  • Nagy ajándék lehetőség: Ez a  játék ideális ajándék 3 évnél idősebb gyermekek számára. Ez egy olyan játék, amely ötvözi a szórakozást az oktatással, így kiváló választás lehet bármilyen alkalomra.

Hozd el a logaritmikus táblát otthonodba, és segítsd gyermekeidet felfedezni a matematika és a számok világát egy szórakoztató és interaktív módon!

Válasszon szállítást*
Összesen: 8 113.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Akciós termékeink