photo photo photo
photo
photo
photo

Újdonságok

Lugo összecsukható fémvázas kerti szék (HX)

21 238.- Ft

Rendelhető

1-4 hét
5 kg

Lugo összecsukható fémvázas kerti szék



























Termék Lugo kerti szék
Összecsukható Igen, helytakarékos tárolás és szállítás
Háttámla állíthatósága 7 pozícióba állítható, személyre szabott kényelem
Méret 60x58x100 cm
Anyag 2x1 *textilene, időjárásálló és könnyen tisztítható


A Lugo összecsukható fémvázas kerti szék, nem csak praktikus, hanem stílusos kiegészítője lehet kertednek vagy teraszodnak. A 7 különböző pozícióba állítható támlájával tökéletes választás azok számára, akik a maximális kényelmet keresik.



A Lugo kerti szék anyaga és szerlezete



  • Váz: Erősített acélcső, ami garantálja a hosszú élettartamot és ellenáll a kültéri környezeti hatásoknak.

  • Lábak: 40x20 mm, biztosítva a szék stabilitását és biztonságát.

  • Háttámla: 27x15 mm, ami megfelelő támaszt nyújt a hátadnak.

  • Karfa: 49x24 mm, ergonomikus kialakításúak.


Kényelmes és állítható támla


A szék támlája 7 különböző pozícióba állítható, így mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb helyzetet. A szék méretei (60x58x100 cm) ideálisak minden testalkathoz.


Időjárásálló huzat



  • Anyag: 2x1 *textilene, amely strapabíró és egyszerűen tisztán tartható, ellenáll a napfény és a nedvesség okozta károsodásnak.


Multifunkcionális használat


Ez a szék tökéletes választás a teraszra, kisebb erkélyre. Legyen szó egy nyugodt délutáni pihenésről, egy baráti összejövetelről, vagy egy szabadtéri vacsoráról.


Praktikus tárolás


Az összecsukható kialakításnak köszönhetően a szék könnyen tárolható és szállítható, így nem foglal sok helyet, amikor nincs szükséged rá.


Válaszd a Lugo összecsukható fémvázas kerti széket, ha egy multifunkcionális, strapabíró és stílusos székre vágysz.  Legyen szó egy csendes olvasásról vagy a barátokkal való kikapcsolódásról, ez a szék tökéletes választás.



Termékméret: 


""


Válaszd a Lugo összecsukható fémvázas kerti széket, ha egy multifunkcionális, strapabíró és stílusos székre vágysz.  Legyen szó egy csendes olvasásról vagy a barátokkal való kikapcsolódásról, ez a szék tökéletes választás.


*A textilene egy erős poliészter szálakból készült anyag, amelyet PVC bevonattal látnak el, így biztosítva a tartósságot és ellenálló képességet. Különösen kedvelt választás kültéri bútorok esetében, az UV-állóság, a kényelem és a könnyű tisztíthatóság miatt.

Válasszon szállítást*
Összesen: 21 238.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Akciós termékeink