photo photo photo photo
photo
photo
photo
photo

Újdonságok

Luna 60 felső tükrös szekrény, Rauna szil (HX)

35 990.- Ft

Rendelhető

1-4 hét
15 kg

Termékleírás

Bútor mérete60X20X67 cm
KivitelFüggesztett
SzínRauna szil
Garancia1 év

A Luna 60 felső tükrös szekrény egyedivé varázsolja a fürdőszobádat! 

A fürdőszoba bútor tágas pakoló résszel rendelkezik ahol kényelmesen elférnek a fürdőszobai pipere eszközök. A szekrényben 2 polc található. Kompakt kialakítása miatt kisebb fürdőszobák berendezésére is alkalmas, például panel lakásokban. A termék magas minőségű, 18 mm-es bútorlapból készül és színben passzoló élzárókkal van ellátva. A fürdőszoba bútor felfüggesztett és álló kivitelben is kapható. Fontos megjegyezni, hogy a lámpa a szett részét nem tartalmazza.

""

A tükrös felső szekrény előnyei

A funkcionalitás mellett természetesen a bútor megjelenésére is nagy figyelmet fordítottak. Rauna szil színének és letisztult modern vonalainak köszönhetően harmóniát teremt az összes fürdőszoba hangulatában. A felső szekrény előnye, hogy extra tárolóhelyet biztosít a fürdőszobában, anélkül hogy nagy helyet foglalna el a padlón. A nagy tükör pedig mindamellett, hogy megvan a használati funkciója, kiváló design elemként is szolgálhat, feldobva ezzel a fürdőszoba hangulatát. További előnye, hogy több fényt és tágasabb térhatást is varázsolhatunk fürdőszobánkba. 

A felső szekrény rögzítése

A terméket összeszerelve szállítjuk, így nem kell aggódnod az összerakás miatt sem. A bútor egyszerűen a falra rögzíthető. Mérete: 60cm széles, és 67cm magasságú, így kisebb méretű helyiségben is kiválóan mutat. Illeszkedik már meglévő alsószekrényhez, vagy állószekrényhez is.  

Termékméret

""

Válasszon szállítást*
Összesen: 35 990.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Akciós termékeink