photo photo photo photo photo photo photo photo photo photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Újdonságok

Noa szabadon álló fürdőkád 160x75x60 cm (HX)

243 738.- Ft

Rendelhető

1-4 hét
40 kg

Noa Szabadon Álló Akril Fürdőkád

Méretek: 160 cm hosszú x 75 cm széles x 60 cm mély

Szín: Fehér

A Noa Szabadon Álló Akril Fürdőkád a modern és klasszikus fürdőszobák tökéletes kiegészítője. Elegáns designja és kényelmi funkciói révén ideális választás.

 

1. Letisztult Design:

A Noa kádat a letisztultság és az íves formatervezés jellemzi, ami tökéletesen illeszkedik mind a modern, mind a klasszikus fürdőszobák stílusához. Az egyszerű, de elegáns megjelenés a fürdőszoba központi elemévé teszi.

2. Kényelmes Belső:

A kád belseje olyan kialakítással rendelkezik, ami tökéletesen illeszkedik a testhez. Az 60 cm mélység lehetővé teszi, hogy teljesen elmerülj a vízben, így a fürdés valóban pihentető élmény lesz.

3. Tartós Minőség:

A Noa kád kiváló minőségű szaniter akrilból készült, amely hosszú távon megőrzi a víz hőmérsékletét. Ezáltal a fürdőzés kellemes és hosszan tartó élmény lesz. A precíz kivitel és a minőségi anyagok biztosítják a kád hosszú élettartamát.

Üvegszál erősítésű epoxi gyantából készült és 3 mm vastagságú akril réteggel lett bevonva. 

4. Kiegészítők:

A kádhoz tartozik egy rozsdamentes acél túlcsorduló és egy réz pop-up lefolyó, amelyek hozzájárulnak a kényelmes és hatékony használathoz.

A Noa Szabadon Álló Akril Fürdőkád egy olyan termék, amely eleganciával és kényelemmel szolgálja ki fürdőszobádat. Válaszd a Noa kádat, és tedd fürdőszobádat kényelmesebbé!

Válasszon szállítást*
Összesen: 243 738.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Akciós termékeink