photo photo photo photo photo photo photo photo photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Újdonságok

Ordino fémvázas üveg kerti asztal fekete (HX)

31 238.- Ft

Rendelhető

1-4 hét
11.8 kg

Elegáns, de mégis modern megjelenésű fémvázas, üveg kerti asztalt keresel? Megtaláltad!


Az Ordino fémvázas üveg kerti asztal jellemzői


Ez egy modern és elegáns kerti asztal, amely a fémváz és az áttetsző üveglap kombinációjával tökéletesen illeszkedik bármilyen kerti vagy terasz környezetbe. A 90 cm széles és 70 cm magas mérete miatt könnyedén körbe lehet ülni és elférnek rajta az ételek is,  így ideális helyszíne lehet az otthoni étkezéseknek és a szabadtéri összejöveteleknek egyaránt. A fémváz tartóssága és az üveglap könnyű tisztíthatósága miatt hosszú távra, ideális megoldás.  Ez a stílusos és praktikus kerti asztal tökéletes választás a szabadban való étkezéshez és időtöltéshez lakossági és üzleti felhasználásra egyaránt ajánljuk.



Miért válassza az Ordino fémvázas, üveg kerti asztalt?


A fémvázas üveg kerti asztal egy stílusos, tartós és könnyen tisztítható bútordarab, amely alkalmas beltéri és kültéri használatra egyaránt. Ha modern és elegáns megjelenést keres a kertjébe, éttermébe, teraszára, akkor egy ilyen asztal kiváló választás lehet. Az Ordino fémvázas üveg kerti asztal mérete optimális és stílusa a legtöbb kert, terasz és erkély hangulatába beleillik.


Esztétikus megjelenésű kerti asztal:


A fémvázas üveg kerti asztalok modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a kertnek vagy a terasznak. Az üveglap áttetsző, ami légies külsőt kölcsönöz. Terítő nélkül is dekoratav eleme a térnek ez az asztal.


Tartós és masszív asztal:


 A fémvázas üveg kerti asztalok tartósak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak, mint például az esőnek vagy a napfénynek. A fém váz erős és stabil, és hosszú élettartamot biztosít az asztalnak.


Könnyen tisztítható asztal:


Az üveglap sima felülete könnyen tisztítható és karbantartható. Csak egy nedves ruhával és tisztítószerrel kell áttörölni, és az asztal újra ragyogó lesz.


Az Ordino asztal alkalmas kültéri és beltéri használatra:


 Az üveg kerti asztalok beltéri és kültéri környezetben is jól mutatnak. Ha az asztalt szabadban használják, akkor is megfelelően árnyékos helyen kell elhelyezni, hogy megvédjük az üveget a túlzott hőtől.



""



Praktikus kerti asztal, ami sokféleképpen felhasználható.


Egy fémvázas üveg kerti asztal sokféle helyen és módon használható, és sok előnnyel rendelkezik, mint például a tartósság, az esztétikus megjelenés és a könnyű tisztíthatóság.


Kerti étkezőasztalként: Az üveg kerti asztalok tökéletesek kerti étkezőasztalként, amely lehetővé teszi az otthoni étkezést a szabadban. Az asztalon kényelmesen elhelyezhetők az ételek, az italok, köré helyezhetők a kerti székek, így a család és barátok élvezhetik a szabadban eltöltött időt.


Terasz asztalként: Az üveg kerti asztalok alkalmasak terasz asztalként is, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen köré üljenek és élvezhessék a teraszon eltöltött időt. Akár fedett, akár nyitott teraszra is kiválóan alkalmas.


Játék asztalként: Az Ordino üveg kerti asztal kerek kialakítása miatt alkalmas játék asztalnak is, így kényelmesen játszhatnak rajta a szabadban például társas, vagy kártyajátékokat.


Munkaasztalként: Az üveg kerti asztalok alkalmasak munkaasztalként is, amely lehetővé teszi a szabadban való munkát, így az emberek élvezhetik a természetes környezetet és a friss levegőt, miközben dolgoznak.


Dekorációs elemként: Mivel ez egy esztétikus üveg asztal, dekorációs elemként is szolgálhat egy teraszon, vagy kertben.



Kinek ajánljuk ezt a fémvázas, üveg kerti asztalt? 


Lakossági és közületi, üzleti felhasználásra egyaránt alkalmas ez az asztal. A Nevével ellentétben nem csak a kertben, hanem a beltéren is kiválóan használható és hangulatossá tehető vele a tér egy otthonban, vagy egy vendéglátóhelyen egyaránt.

Válasszon szállítást*
Összesen: 31 238.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Akciós termékeink