photo photo
photo
photo

Újdonságok

Papírszűrő Bestway II típusú vízforgatókhoz (HX)

1 988.- Ft

Rendelhető

2-4 hét
0.08 kg

Miért kell vízforgató a medencébe?

 

A medencébe vízforgató telepítése elengedhetetlen a tiszta és egészséges medence fenntartásához. A vízforgató rendszer állandó vízmozgást biztosít, így a medencében lévő víz nem áll meg, ami megakadályozza az alga és más baktériumok elszaporodását. A vízforgató a szennyeződéseket, mint például a faleveleket, bogarakat és a hajszálakat is eltávolítja a medencéből, így a víz tiszta és friss marad.

 

Mire használható még a vízforgató

 

Ezenkívül a vízforgató lehetővé teszi a medence vízének állandó keringetését, ami hozzájárul a víz hőmérsékletének egyenletes elosztásához, így elkerülhetők a hideg és meleg foltok a medencében. Az ilyen típusú rendszerek különféle méretű és alakú medencékhez is illeszthetőek, így azok sokféle medencetulajdonos számára elérhetőek és hasznosak lehetnek. Összességében tehát a medencébe telepített vízforgató rendszer elengedhetetlen a tiszta, egészséges és élvezhető medence fenntartásához.

 

Előnyei:

 

A papírszűrős vízforgató számos előnnyel rendelkezik, ami miatt sok medencetulajdonos választja ezt a típust. Első előnye az, hogy hatékonyan eltávolítja a medencében lévő szennyeződéseket, beleértve a faleveleket, bogarakat és hajszálakat is.

A papírszűrős vízforgató a kis részecskéket is kiszűri a vízből, így a medence vize kristálytiszta marad. A papírszűrő könnyen karbantartható és tisztítható, kivehető így akármikor könnyedén kimosható, vagy akár cserélhető újra, így az egyszerű karbantartás mellett hosszú élettartammal rendelkezik.

""

Kinek ajánljuk

 

Mindenkinek, akinek bestway II típusú papírszűrős vízforgatója van, és szeretné kicserélni a szűrőt a vízforgatóban, a víz nagyobb tisztasága és higiéniája érdekében. 

Válasszon szállítást*
Összesen: 1 988.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Akciós termékeink