photo photo photo photo photo photo photo photo photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Újdonságok

Tiva étkezőszék bézs színben (HX)

22 488.- Ft

Rendelhető

2-4 hét
6.6 kg

Tiva bársony tapintású, bézs színű étkezőszék


Életünk egyik legalapvetőbb része az étkezés, ezért kiemelten fontos a megfelelő étkező bútorok kiválasztása! Egy kiadós vasárnapi ebéd sem fog igazán jól esni, ha kényelmetlen széken kell ülnünk és állandóan a tökéletes ülő pozíciót keressük rajta!























Termék



Tiva étkezőszék 



Huzat anyaga és színe



bézs bársony szövet



Lábak anyaga



Fa



Erősítő elemek anyaga



Fém



 


























Tulajdonság



Méret



Háttámla szélesség



50 cm(szélesség) x 44 cm (magasság)



Ülőfelület szélesség



46 cm(szélesség)  x 45 cm (mélység)



Teljes magasság



95 cm



Ülésmagasság



40 cm



A székek párban vásárolhatók, a feltüntetett ár csak 1 darabra vonatkozik!


A Tiva bársony szövet étkezőszék minden modern vagy hagyományos étkezőben megállja a helyét. Elegáns és időtálló design, valamint kiváló minőségű anyaghasználat jellemzi. A puha, de tartós bársony huzat garantálja a kényelmet, míg a természetes fa lábaknak és a fém erősítő elemeknek köszönhetően a szék stabil és tartós.


A Tiva étkezőszék előnyei


A Tiva szék nemcsak esztétikailag vonzó, hanem rendkívül praktikus is. Nem szükséges bajlódni az összeszereléssel, a terméket összeszerelve szállítjuk. A fém erősítések növelik a szék terhelhetőségét és biztosítják annak hosszú távú használatát, így ideális választás a konyhába vagy az étkezőbe, de  akár vendéglátó egységekbe is. Méretéből adódóan kiválóan társítható a legtöbb szabványos étkező asztalhoz: a fa lábak természetes hatást keltenek Yorki étkezőasztal családunk bármely tagjával társítva.


Kinek ajánljuk?


Ideális választás azok számára, akik értékelik a minőségi anyagokat és a modern, de időtlen design-t egybegyúrva egy strapabíró, mégis stílusos étkezőszékben.


Milyen helyiségbe ajánljuk az étkezőszéket?


Tökéletes választás otthonokba, vendéglátó egységekbe (pl. étterem, kávézó), vagy szállodákba, ahol a stílus és a kényelem egyaránt fontos. A Tiva szék eleganciája és letisztult vonalvezetése harmonikusan illeszkedik modern lakberendezési stílusokhoz, de klasszikus elemekkel kiegészítve hagyományos környezetben is megállja a helyét.


Termékméret


""


A Tiva bársony szövet étkezőszék nem csupán egy tárgy az otthonban, hanem egy befektetés a kényelmes és stílusos jövőbe. Elegáns megjelenésével, megbízható szerkezetével és magas minőségű anyag használatával hosszú távon kiszolgálja tulajdonosait.


Válasszon szállítást*
Összesen: 22 488.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Akciós termékeink