photo photo photo
photo
photo
photo

Újdonságok

Troy szabadon álló fürdőkád 170x81x60 cm (HX)

274 988.- Ft

Rendelhető

1-4 hét
43 kg

Troy szabadon álló fürdőkád 170x81x60 cm

100% Akril Fürdőkád – Rendkívül Tartós és Karcálló

Ez a luxus fürdőkád 100% akrilból készült, ami nemcsak rendkívül tartós, de kiválóan ellenáll a karcolásoknak is. Ez azt jelenti, hogy hosszú éveken át élvezheti a fürdőkád minőségét és esztétikai vonzerejét.

Hőmegtartó Képesség – Kettős Akrilréteg

A fürdőkád kiváló hőmegtartó képessége a kettős akrilréteg használatának köszönhető. Ez a technológia lassítja a víz lehűlését, így hosszabb ideig tarthatja fenn a kellemes vízhőmérsékletet fürdés közben.

Erősítések – Extra Tartósság

A fürdőkádtestet további üvegszál erősítésekkel látták el, hogy még tartósabbá és megbízhatóbbá tegyék. Ez növeli a fürdőkád stabilitását és hosszú élettartamát.

Üvegszál erősítésű epoxi gyantából készült és 3 mm vastagságú akril réteggel lett bevonva. 

Tökéletes Profilalkotás – Kényelem Az Első Helyen

A fürdőkád kialakítása tökéletesen illeszkedik az emberi testhez, hogy a fürdőzés még kényelmesebb és pihentetőbb legyen. Egyedi kialakítása garantálja a tökéletes profilalkotást.

Megerősített Alsó – Extra Terhelésállóság

A fürdőkád alsó része megerősített kialakítással rendelkezik, így ellenáll a megnövekedett terhelésnek, például két fős fürdés során is. Ez garantálja a fürdőkád hosszú távú tartósságát és stabilitását.

Jellemzők és Előnyök:

  1. Prémium Acryl Anyag: Ez a fürdőkád prémium minőségű acryl anyagból készül, ami kiváló tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. Az acryl könnyen tisztítható, és megőrzi csillogását hosszú ideig.

  2. Kényelmes Méretek: A fürdőkád méretei 170x81x60 cm, ami tökéletesen illeszkedik a legtöbb fürdőszobába.

  3. Elegáns Fehér Szín: A kád fehér színű, időtlen és elegáns, ami bármilyen fürdőszoba stílusához könnyen illeszkedik. A fehér szín tisztaságot és frissességet kölcsönöz a fürdőszobának.

  4. Minőségi Túlfolyó és Dugó: A fürdőkádhoz tartozó rozsdamentes acél túlfolyó és réz leeresztő dugó minőségi anyagokból készültek. Ezek a részek hosszú élettartamot és kiváló funkcionalitást garantálnak.

  5. Szabadon Álló Kialakítás: A szabadon álló kialakítás lehetővé teszi, hogy a fürdőkádat bármelyik fürdőszobába könnyen beszerelhesse.

  6. Könnyű Telepítés: A fürdőkád egyszerűen telepíthető, és a csomag tartalmazza a szükséges tartozékokat is.

Válasszon szállítást*
Összesen: 274 988.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Akciós termékeink