photo
photo

Újdonságok

VILPE 315S FLOW XL tetőszellőző, fekete (MK)

599 990.- Ft 627 990.- Ft

Nincs raktáron

2-3 hét
0 kg
Átmérő315
SorozatLapos tető (S)
SzínFekete
TetőtípusLapos tető
Mennyiség1
Súly23,1

FLOW változat: A finn gyártó legújabb fejlesztése a VILPE® FLOW tetőszellőző család, amely az eddigi tetőszellőző elemekhez képest még hatékonyabb szellőztetést tesz lehetővé. Ez elsősorban speciális kialakításának köszönhető, amely akár 40%-kal is csökkenti a szellőztetés során fellépő áramlási veszteségeket. Ennek megfelelően csökken a szellőzésben felhasznált energia mennyisége, ill. hasonló teljesítményfelvétel esetén magasabb légszállítási érték érhető el. Továbbfejlesztett esőelvezető rendszere a legrosszabb időjárási körülmények között is tökéletes vízelvezetést biztosít. Lapostetőn elhelyezhető szellőző esővédő sapkával, időjárásálló kivitelben.
A telepítéshez szükséges installációs szettet a termék csomagolása tartalmazza. A szett telepítéséhez minimum a rögzítőkeret méretének megfelelő 495 x 495 mm-es szabad felület biztosítása szükséges. Külső burkolata kiváló minőségű, anyagában színezett polietilén, amely ellenáll környezeti hatásoknak és alacsony tömeget eredményező megoldást jelent a könnyű telepíthetőség érdekében. A Vilpe 315/400S és 500/630S tetőszellőzők egyszerűen és gyorsan telepíthetők, mellyel rengeteg telepítési idő takarítható meg. Kész egységként biztonságosan és egyszerűen installálható, tökéletes vízzárrás és alacsonyabb költségek mellett. Az átvezető elem sima felületű alsó része levehető, így még könnyebbé válik a csőrendszerhez történő illesztése. Az alaplemez méretei 495 x 495 mm a 315/400S és 740 x 740 mm az 500/630S esetében. Az elszívónyílásokat ideális esetben raklapokon emelik a tetőre. Ha ez nem lehetséges, a szellőzőket az emelőhevederek segítségével lehet mozgatni a szellőzők felső résein keresztül. A tetőn a szellőzőket ezután lehet mozgatni, akár kézzel is, mivel az elszívónyílások könnyű anyagból készülnek, a felszerelésük könnyebb, mint a hasonló, nehezebb termékek beépítése. Alkalmazás: Ipari szellőztetés, nagykonyhai páraelszívás, központi szellőztető rendszer által elszívott levegő szakszerű kivezetésére tetőn keresztül.
Csatlakozási méret: D=315 mm
Tető feletti magasság: kb. 1065 mm. A VILPE termékek jobb beltéri levegőt teremtenek, javítják az energiahatékonyságot és meghosszabbítják az épületek élettartamát. A VILPE portfólió számos alternatívát, modellt és színt tartalmaz, amelyek közül Ön választhat, hogy háza esztétikájához illeszkedjen. Hosszú élettartamra tervezve A VILPE termékek tartós és újrahasznosítható polipropilénből (PP), egy környezetbarát anyagból, vagy tartós, kémiailag ellenálló polietilénből (PE) készülnek. Az anyag UV védett, ezért a termék ellenáll a zord időjárási körülményeknek is. és az erős napsütést, színhibák nélkül. A termékeket egy finn családi vállalkozás, a VILPE gyártja, amely a szellőző és speciális tetőfedő termékek vezető gyártója és fejlesztője Finnországban, a Baltikumban, Oroszországban és Skandináviában. A termékek kiváló minőségűek és tartósak, ezért a legtöbb Vilpe termékre 20 év (ventilátorokra 5 év) garanciát vállal a gyártó, valamint 10 év színgaranciát. A VILPE irányítási rendszere megkapta az ISO 9001:2015 minőségi tanúsítványt az ISO 14001:2015 környezetvédelmi tanúsítványt is. Ezek a tanúsítványok a VILPE-termékek termékfejlesztésére, gyártására és értékesítésére vonatkoznak. Garancia: 20 év!

Válasszon szállítást*
Összesen: 599 990.- Ft

Megosztás:

Hasonló / Kapcsolódó termékek

Akciós termékeink