Konyhabútorok

Termékek mutatása 1-12 a 138 termékből
Akciós konyhabútor 200/60 cm
-16%
Új

Akciós konyhabútor 200/60 cm

116 990.- Ft 138 990.- Ft
Akciós magasfényű konyhabútor 200/60 cm
-11%
Új
Alíz konyhabútor 200 cm
-7%
Új

Alíz konyhabútor 200 cm

128 900.- Ft 138 900.- Ft

Konyhabútorok széles választéka áll rendelkezésre, ha az online bútorboltunkat választja. Vállalkozásunk több éves tapasztalattal rendelkezik a bútorok értékesítése terén. Minden konyhabútorunk kiváló minőségű alapanyagokból készül, hogy megfeleljen a legmagasabb minőségi követelményeknek. Konyhád méretétől és stílusától függően számos konyhabútor közül választhatsz.

Konyhabútor stílusok:

Modern konyhabútorok

Az egyszerű, letisztult és modern konyhabútorokat kedvelőknek, széles választékkal rendelkezünk. Az ilyen típusú bútorok szépsége és praktikussága ötvöződik, és megfelelnek a mai modern életmód követelményeinek is. A modern konyhabútorokat kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják az tartósságot és könnyen tisztíthatóságot.

Klasszikus konyhabútorok

Ha a hagyományos stílust kedveled, válasszd a klasszikus konyhabútorokat. Az ilyen típusú bútorok szépsége és eleganciája időtálló és megfelel a hagyományos stílus szerelmeseinek. A klasszikus konyhabútorokat is minőségi alapanyagokból készülnek, és a legjobb minőségi standardoknak felelnek meg.

Elemes konyhabútorok

Ha olyan konyhabútort szeretnél, amelyik teljesen megfelel konyhád méretének és stílusának, akkor az elemes konyhabútorokat ajánljuk. Elemes konyhabútoraink megtalálhatóak a www.butorraktar.hu oldalunkon.

Konyhabútor vásárlása előtt:

Konyhabútor vásárlása előtt érdemes alaposan utánajárni a lehetőségeknek. Egy konyhabútor ugyanis nemcsak funkcionális kelléke a konyhának, hanem a lakás dekorációjának is fontos eleme. Az interneten rengeteg információ található a konyhabútorokról, a különböző stílusokról és anyagokról. Azonban ahhoz, hogy a te konyhád is igazán stílusos és praktikus legyen, érdemes egy olyan konyhabútort választani, amelyik tökéletesen illeszkedik igényeidhez és otthonod stílusához

Válaszd webshopunkat, és találd meg a te számodra tökéletes konyhabútort! Az alacsony árak mellett, minden termékünk minőségi garanciával rendelkezik, hogy elégedetten távozhas üzletünkből. Egyéb információkkal keress minket a +36 (70) 363 99 78 telefonszámon.